As part of the design review process for the Royal Hospital for Sick Children and Department of Clinical Neurosciences, a number of mock-up rooms have been built in the basement at the Lauriston Buildings.
 
These rooms, which include a four bedded ward, single ensuite bedroom, two clean utilities and a touch down base, have allowed staff to test the functionality of some key areas within the building and feedback with their comments.
 
Over 250 staff have visited the rooms and a number of changes have been made on the back of their feedback.
Staff members were, on the whole, very positive about the sheer space in the rooms and also about the proposed colour schemes.
 
The range of bedroom furniture on show allowed staff to make helpful contributions to future furniture specifications and choices

We are committed to working with staff to create the best patient environment possible. Below you will find the responses to the feedback received.

Last Reviewed: 18/05/2016